A 'határ' a kedvenc helyem. Jobb mint egy jógaóra,egy spinning, vagy bármilyen testet vagy lelket megmozgató tevékenység. Csak ajánlani tudom, friss levegő, csend, friss hóban mosakodás, friss gondolatok, oxigéndús séta..

Csak kettecskén mentünk Edward kutyival, amolyan bensőséges hangulatban sétálgattunk. Egy korábbi alkalommal voltunk már kint, készült is kisvideó az őzvadászatról,csak visszanézve már nem volt olyan izgalmas, mint személyesen, így most megkíméllek Titeket ettől a nagyszerű 'képzeld oda a messzi távolba látható őzeket, séta a szántófölden hosszú perceken át' kisvideótól :-)

Most is volt őzvadászat, nyúlhajsza, de annyira szép volt az idő, hogy most nem arra koncentráltam. Sajnáltam, hogy a gyerekeket nem hoztam ki,tuti élvezték volna...

Egyben búcsúzunk is, elmegyünk egy hétre. MicuMamához, és a legfontosabb, Edward kutya kiszemelt szerelméhez. Ugyanis kiházasítjuk Edward kutyát!! Végre megérintheti szívét az igaz szerelem :-) Jelentkezett ugyanis egy hófehér írfarkas (olyan,mint egy nagy jegesmedve lány), hogy hancúrozhatnának Edward kutyával, így,mivel megfogadtuk, 2011 Edward kutya Vénuszának éve is, így ebben az évben elbúcsúztatjuk szűziességét :-)

Amúgy örülök ám, hogy tiszántúli (Tiszakécske) lány lesz, mert a dunántúli fiú-tiszántúli lány verzió már bevált :-) egy kis vér-temperamentum keveredésnem árt Edward kutyának sem :-)))))

szóval este indulunk, és kalandokkal-élményekkel-finomságokkal teli jövünk vissza, addig is, egy kis ízelítő a határból, Zámoly felé,amit mindenkinek ki kell próbálni!! (csak azt sajnálom,hogy a szivárvány színeiben csillogó hó nem jön át a fotókon...na ezért menjetek, és nézzétek meg személyesen!!)

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeliving.blog.hu/api/trackback/id/tr282621253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása