Kedves Olvasók, Barátaim, Családom, 

Szervezek egy Karácsonyi vásárt (Little Winter Market) Székesfehérváron, a Műhely kávézó udvarán, területén, és a segítségeteket kérem. 

Decembertől szombatonként 'kézi termékek' vására lesz, (amolyan design, kreatív, vegyes), péntekenként pedig a fiataloknak "szerezz pénzt karácsonyra, add el régi cuccaid" lomis lenne. 

És keresek olyan kreatív embereket, mestereket, akik árusítannak itt. Egyszer, rendszeresen, megbeszéljük. 

Bárki jöhet, nincs helypénz, vannak asztalok, van hely. 

Programként keresek még bábosokat, utcazenészeket, marionetteseket, bárki, aki ingyen fellép, kalapozhat, eladhat mellette.

A célom, hogy IGAZI KARÁCSONYI hangulat legyen, lesz forralt bor, gesztenyés, igazi termékekkel, kreatívan, vidáman. A vásár meg lesz hirdetve, most készül az anyag, ha kész, kirakom azt is.

Szóval ha tudtok segíteni, azt megköszönöm, bárhonnan jöhet, segítek amiben tudok, akár még nálunk is alhat, aki messziről jön...

előre is kösz, és további részletek itt, vagy ímélben a jszcst kukac gmail pont com -on lehet, vagy a 20 9 406 408 számon.

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeliving.blog.hu/api/trackback/id/tr872435848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

muttertájgör 2010.11.11. 10:24:36

Hali!
nekem ehhez nincs affinitásom, de átküldtem a linket egy lányzónak,aki home-made nemezékszerzik rogyásig :)
Luca

jszcst 2010.11.11. 13:57:37

szia Luca, kösz, már írtak, válaszoltam, jönnek!! jöhetnek még!!! Bohóc, utcazenész, bábosok, bárki, vásárosok,mesterek!!Csilla

muttertájgör 2010.11.12. 13:06:16

hááát max íjászokat tudnék, de azokkal nem sokat tudnátok kezdeni :)

jszcst 2010.11.12. 14:13:05

:-) jöhetnek, bemutatót tarthatnának, kipróbálni lehetne, szerintem ok!mit szólsz?terjeszthetnék, hogy gyerztek hozzánk íjászkodni, mert az milyen ...jó..
süti beállítások módosítása