Hú de rég írtam már, el is szoktam az írástól rendesen. Nem is tudom, hogyan tovább a bloggal, mert írni lenne mit, csak mikor...

De most akadt egy értelmezhető egész szabad órám, s gondoltam már elolvastam a kedvenc oldalaimat, és még mindig szabad  gép, nekiülök egy kicsit :-)

A legfontosabb, amit szerintem már Mindannyian tudtok, megszületett Karola, már betöltötte a 4 hónapot is :-) édes, aranyos, nagylány. A szülésről annyit, hogy császár lett, mert hiába sikerült találnom, megbeszélnem, eljárnom a választott doktoromhoz Boros Judithoz, áprilisban kiderült, hogy az ország egyetlen kórháza ahol szültem volna, betiltotta a két császár utáni hüvelyi szülés lehetőségét. Volt egy tragédiával végződő eset, és a rossz megítélés elkerülése végett beszüntették még a lehetőségét is. És bár én maradtam a Boros doktornőnél, mert császár és császár között is van különbség, egy szép májusi éjszaka (miután egész nap csak kajáltam össze-vissza) fantasztikusan erőteljesen és gyorsan jöttek az ötperces fájások, így esélyünk nem volt Budapestig felérni..Nos, röviden ennyi, a harmadik császár már nem lelkileg viselt meg, hanem inkább testileg...De gyorsan regenerálódok ;-)

Babi, ahogyan mi hívjuk nyugodt, vidám baba, mindenkire vigyorog, ezzel előre biztosítva a belépőjét bárhová :-)

babi01.jpg

Zeneileg érzékeny, fogékony, figyelme lankadatlan a zongora és gitár iránt :-)

Imádja a versikéket, ezért amikor az autókázást megunja és elkezd türelmetlenkedni, akkor elkezdek neki versikéket fabrikálni. Abszolút béna vagyok a témában, ezzel tökéletesen tisztába is vagyok, míg csak ketten ültünk az autóban, addig nincs is gáz, maximum a szembejövő nem érti, miért röhögök az arcába vezetés közben. De ma Tamarával és Babával jöttünk haza, és hallotta Tamara is, és fennhangon, göndören röhögte végig az utat :-) nos, ezért:

(előadásmód: természetesen a legfenköltebb módon)

Óóó Babi, Drága Babi
Szemed szépséges, mint a csillogó hold, fényes,
Orcád mint a pirosló meggy béle,
Mosolyod kacaja, mint a csicsergő madár hangja,
Óóó Babi, Drága Babi.
 
Óóó Babi, Drága Babi,
Szíved helyén, eszed rendben,
Kacajod száll a szélben,
Bőröd mint hamvas ibolya a réten.
Óóó Babi, Drága Babi.
 
Óóó Babi, Drága Babi,
Gyönyörű Babi, fantasztikus Babi,
Ki ismer szeret, imád, csókol Babi.
Óóó Babi, Drága Babi.
 
Óóó Babi, Drága Babi,
Mit is mondhatnék többet,
Ki oly tökély, oly csinos és oly szép
Rózsabimbón fénylő vízcsepp
Szembogarad oly ékes.
Óóó babi, Drága Babi.

(a szöveg folyamatosan változik, nem jegyzem) Oké, találjon ki más szebbet jobbat, amikor egy kisbaba türelmetlenkedik, azaz autósülésben ülve bőg, és láthatóan ki akar szabadulni...legalább ez bevált :-)

De várom további versszak bővítést, mert nekem kb ez volt a max :-))

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeliving.blog.hu/api/trackback/id/tr405536937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

igor1974 2013.09.28. 18:07:02

De jó, hogy megint itt vagytok :-)

Babi nagyon helyes! Gratulálok Hozzá!

A vers... aranyos:-)

jszcst 2013.09.28. 19:20:40

@igor1974: :-) kösz. igyekszem :-)

Fóra ( Szemem Tükrében ) 2013.10.11. 12:05:49

Jaj de örülök neked Csilla! Ráadásul ilyen édes csajszival térsz vissza!!
Gratulálok nektek! Tündéri...
Pusz
süti beállítások módosítása