Kicsit lassan mennek a dolgok, legalábbis itt :-) alig tudok gép elé ülni, mert szívjuk magunkba a hely élményeit :-) Reggeli kint, ebéd kint, este holdfényes vacsora :-) pancsolás, bunkerépítés, kertészkedés :-)

A legemlékezetesebb élményem, amikor egyik este együtt szedegettük Tibivel és a gyerekekkel a krumplibogarakat!!! Ezt a képet kimerevítettem, és eltettem a halálom percében visszaemlékezős képek közé :-))))

Fagyi, nyaló, saláta, limonádé, süti, napsütés, virágok, krumplibogarak, miegymás, jaaa és anyák napja, amikor csak én bőgök az első 2 percben :-))))))

Nos képek a hangulatról, amelyet Árkipusztán átélünk :

 

Hanzi iskolába jár, látszik rajta a tanulás folyamata: magabiztosság, bizonytalanság, hogy semmit se tud, aztán makacsság, betörés, és vissza magabiztosság, amolyan nyugodt módra :-)

Kertészkedés, sóskaevés az Én kicsi pónim dvd-vel (minden nap megegyünk pár szál sóskát, csak úgy natúr :-))

Egyik este csodaszép látvány volt a kertben, zápor után dupla szivárvány, a Vértes fényben, a kert sötétben. Nos ez a kedvenc képem, amolyan családi pillanat, bámuljuk az eget kép :-)

A kedvenc tavaszi tevékenységünk a pitypang fújóka egymás fejére fújása, ezt órákig képesek voltunk csinálni :-) nagy nevetés, mert úgy néztünk ki, mintha Holle Anyó zúdította volna ránk a dunnáját :-))Próbáljátok ki, nagyon vicces !!

Kaptunk egy kiszuperált narancsfacsarót,asszem ez lesz a nyár favoritja!!Limonádé ezerrel, mentával, szódavízzel, jó citromosan, kevés cukorral, szívószállal. Apró, de emlékezetes élvezetek :-)

Néhány kertészkedős pillanatkép:

A nevezetes Anyák napja :-) alig kezdődött el a műsor, máris ott pityeregtem...milyen ciki....és mi lesz, ha még önálló verset is fog mondani...áááá...bőgve fognak kivonszolni a teremből :-)))

Tesóóóóóó, Deva! Íme a bunker, amit a gyerekekkel együtt csináltunk! Várunk mindenkit szeretettel! Még fejlesztés alatt áll, ültettünk a tövébe babot, szagos bükkönyt meg hajnalkát, hogy befussa a fűz vesszőket. kíváncsian várjuk :-)

És használat közben:

És végezetül egy kis ízelítő a salátaválasztékból: fejes, zöld fodros, tépő, lila tépő, sóska, spenót, rukkola, kevés menta, kapor és egy kis borsó kacs, amit ki kell próbálnotok, isteni! Zsenge, és friss ropogós borsó íze-illata van!

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeliving.blog.hu/api/trackback/id/tr394505219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

igor1974 2012.05.17. 09:49:51

Érintetlen idill - ez ugrott be. Jó Nektek és az is jó, hogy ennyire értékeled/élvezed!
süti beállítások módosítása