Voltak nekem tányéralátéteim, de be kell valljam, a gyerekek érkezésével eltettem őket, mert 2 használat után végleges foltok, mit foltok, elszíneződések voltak, ahogyan leöntötték és belemasszírozták a gyerekek. Nemrég azonban felmerült a kérdés, hol vannak a tányéralátétek?

Gondoltam kellenek újak, strapabíróak, olyan, amit nem sajnálok hétköznapra, egy cukkinikrémleveshez Ivánkával, és még jól is néznek ki.

Volt felesleges farmeranyagom, de ha nem lett volna, akkor a régi, megunt farmerjaimból vágtam volna ki ezeket:

Semmi varrás! Ez így jó, kemény farmerből, kicsit rojtosan :-)és egyszerűen :-) ha foltos, ha kopott, a farmernek még az is jól áll :-)

a gyererek is élvezték a vagdosást és a rojtosítást. Természetesen Tamarának szivecskés, Ivánnak mini téglalap alakú lett, nekünk nagy téglalap...

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeliving.blog.hu/api/trackback/id/tr123042971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása