Na, ez tényleg aranyos hely :-) amióta Szfehérváron lakunk, ide gyakran kijövünk, mert közel van, van erdő, patak, tó, tisztás, játszótér. Amolyan Central Park az elkerülőtől nem messze..

Szóval arra gondoltam, tarthatnánk itt piknikeket, kutyás találkozót, akár sátorozhatnánk is!

Akinek van kedve, és fehérvári, tartson velünk :-)

Mi csak egy rövid sétára jöttünk ki, pontosabban kétszer is nekiindultunk, mert Tamara bal lábbal kelt, így az első indulás vége óriási hiszti lett, de aztán újra nekifutottunk a kérdésnek, és az már simán ment :-)

a hely tele van gyógynövényekkel, mint feketenadálytő, vérehulló fecskefű, csillagvirág, pitypang, csalán, és ezer más :-)

és íme a képek:

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeliving.blog.hu/api/trackback/id/tr522861298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Honey_moon 2012.02.27. 14:38:52

Szia! Nagyon tetszik ez a kiserdő. Segítenél, hogy pontosan merre találom? Szívesen elvinném a gyerkőceimet. Fehérváron a palotavárosi tavak környékén lakom. Merre induljak? Előre is köszönöm a segítséged!

jszcst 2012.02.29. 20:29:48

@Honey_moon: tényleg jó kis hely :-) ez a Bregyó Sporttelep mögött van, a Bregyóban van is egy kis játszótér, kevesen vannak, és remek hely. Az uszodával szemben van a rózsaliget, azon át kell menni a Szabadművelődés Háza felé, ott is van egy tó. Tovább kell menni egyenesen a másik tóhoz, ami már a Bregyónál van. Na, és ott van ez a kiserdő is!! Jó szórakozást :-)

Honey_moon 2012.03.01. 09:26:39

@jszcst: Szuper, nincs is messze! Köszi az útbaigazítást! :) Hétvégén máris felderítjük a családdal a terepet. :)
süti beállítások módosítása