jszcst 2010.12.19. 23:59

Nyuszi a hóban

 Nyusziban, de nem nyusziul...pontosabban nyusziban egy koslány :-)

Kimentünk kicsit sétálni,fáradni, csipkebogyót szedni, havat kóstolni,hóval mosakodni:-)

mindet teljesítettük :-)

A nyuszi a kabátra vonatkozik, mert ez Tamara nyuszibundája...jó meleg..bármilyen hóvihar, szél fúj, ha bedugom a kezem a kabát alá, mindig jó meleg van odabent:-) és az is érdekes, hogy a nyusziszőr alig koszolódik, pedig Tamara nyúzza rendesen...a mi műszőr kabátunk már többször volt tisztítóban, de az övé makulátlanul tartja magát...ezek a nyuszik tudtak vmit :-)

(az apróbetűs részbe megemlítem, hogy nem a bundáért haltak meg a nyuszik, hanem a fogyasztásra szánt nyuszik bundája került hozzánk..)

Edward tegnap volt 4 éves...visszaemlékeztünk a kis Edwardra, azaz Dodó/Dodi kutyára :-) milyen furcsa, hogy Edward nevét Tibivel találtuk ki,pedig akkor csak skype-on érintkeztünk, mint munkamegbízás :-) milyen érdekes,hogy mégiscsak együtt 'választottuk',pedig még alig ismerjük egymást :-) nincsenek véletlenek:-)

A szokásos helyünkre mentünk, Sukoróra, élveztük a nagy havat, megkóstoltuk, megmosakodtunk, még Iván is!! Rengeteg havat és csipkebogyót ettünk :-) Iván és Tamara(de szerintem mi is) kipirulva, elfáradva, csipkebogyótól maszatosan tértünk be TaviMamához :-)

este 8kor már mindketten naggggyon mélyen aludtak :-) ez kellene minden nap...

néhány kép a pillanatokról :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeliving.blog.hu/api/trackback/id/tr442527047

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kutas József - ŐSZKOMFORT 2010.12.20. 16:01:40

Az égboltpultra támaszkodó, viharvert felhők éppoly sápadtak, mint a vasútállomás melletti mozgóbüfé állóasztalainál a poharaikba kapaszkodó atyafiak, akik láthatatlan ismerőseik minél korábbi érkeztében reménykednek. Nincs mit tenni, képzeletben csatl...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása