Tudom, tudom...de hetek óta készülök leülni a gp elé, csak vhogy most váltott át a biológiai órám a téli időszámításra. Kb 7-8kor kelek és este 9kor mát tök álmos vagyok..szóval téli álmot alszom, napközben meg...

na de most! elhatároztam, kisajátítom magamnak a gépet néhány órára. Jó, Tibi besegített, elmentek tejfölt venni :-))

óó,sok mindent akarok írni, na de kezdjük a Mikulásnál. ezzel a képpel egy csomót 'szenvedtem" és még most is súrolja a 'na most ez jó???!' kategóriát. de nézzük a jó oldalát, egy csomó dolgot megtanultam a photoshop-ban :-)

a lényeg Tamara virágos ruhája és virágos esernyője-ami pont nem látszik a fekete-fehér képen...akkor meg minek kellett ez az egész :-)))- mert abban várta a Mikulást. szépen felöltözött neki :-) Iván hozta a formáját, Tibi fülébe pedig Tamara karika fülbevalót rakott, ami szintén nem jól kivehető a képen. de azért remélem díjazzátok az igyekezetem :-)

a vásárról legközelebb, készülünk holnapra, megérkezett a Hajdúsági szállítmány, a következő árukkal: pufi táskák, neszeszerek, apróságok, és sok-sok személyes ajándék :-)

szóval hétről hétre jobb, képek legközelebb, egy összesített írásban :-)

addig is gyönyörködjetek a montázsban :-)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeliving.blog.hu/api/trackback/id/tr112522288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása