Vagyis Tamara módi :-) Nemhiába lett a cégnév Tamara Design:-) 

Tamara főz, mos, takarít, rajzol, fest, énekel, előad, táncol és gitározik. egykoron furulyázott... :-)

Mostanában reggelente tojást süt. Remek receptje van ám!! 

Tamara tojásfelfújtja: igazi energiabomba! Nem csak kalóriát tekintve, mert a belekevert energiatartalom is hozzáadódik :-) (most épp táncol Ivánnak, aki nagyon élvezi, két kisvakond hang kacagás hallatszik :-)) )

1 főre: 2 tojás, kevés vaj, kevés tejszín, só, bors. Teljesen önállóan készíti. Először bekapcsolja a sütőt. Felüti a tojásokat,villával kikeveri, de csak úgy nagyvonalúan, jöhet bele a só, bors, és egy kevés (pálinkáspohárnyi) tejszín(ok, itt segítek neki, int kiskukta :-) ). Aprócska tűzálló cserépedénybe teszi a vajat, és beleönti a masszát. Konyharuhával kinyitja a sütő ajtaját, konyharuhával beteszi a cuccot, és becsukja az ajtót. 5-10 perc és kész is. Meleg puha kenyérrel a legjobb reggeli gyerekeknek, felnőtteknek!

A rajzot tányéralátétnek használta, szintén Tamara design termék :-)))))

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeliving.blog.hu/api/trackback/id/tr762467578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása