Az a bizonyos keddi kirándulós nap volt ma. Minden tökéletes volt, gyönyörű idő, séta a Balaton parton, majd lovalás, cicázás. Jó, ok,nehezen indultunk, volt bepisi, hiszti, makacskodás, cicaszorongatás, ellenkezés, de mindemellett szép napunk volt :-)pontosabban még tart, mert Tamara a hazautat (19-21h) végig aludta, így mire hazaértünk, frissen ébredt fel .-)most épp az apukájával nézik a Micimackót és drányikit esznek, én is sörrel :-) mert ma Tibi főzött!!!

szóval tihanyi séta volt, semmi megtervezett úticél, ott álltunk meg, ahol tetszett amit láttunk. Csak az keserített el,hogy a part teljes egészében le van zárva, szöges drótkerítés, nehogy valaki lejusson ingyen a vízpartra....még a bezárt strandok is le voltak zárva. felháborító..

a lovaglás remekül ment, habár ma szerintem jobban érdekelte Tamarát a lovardai cica,mint a ló :-)

a képek magukért beszélnek :-)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeliving.blog.hu/api/trackback/id/tr372367024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása