jszcst 2010.09.06. 01:27

Tamara Vasárnap

Néhány szösszenet a mai napunkról, Tamara szemszögéből:

A déli alvás a következőképp zajlott: mivel Tibi éjjel-nappal fest, ezért Tamara is. Kb délután 4ig bírta, ahol meghazudtolva saját magát (mert didi nélkül volt alvás!!) megfestve saját magát, lábujjait, körmeit és arcát is, bedőlt az ágyba és elaludt :-) magára húzta a dunnát és csókolom :-) aztán persze a 7körüli kelés (aminek pillanatait örökítette meg Tibi) azzal járt, hogy alig akart elaludni 11 kor, hisz neki új nap indult este 7kor :-)

na de már mindenki alszik, kivéve Tibit és Edwardot :-) épp lent sétálnak egyet...jól bírják. na jó, de azért én kelek 5kor!

A hirtelen jött ősz kicsit etnósra sikeredett Tamara ruházatában :-), asszem a Dédimama sálja viszi az első helyezést, aztán a kalap, ja meg a csilli-villi táska és Tibi gyerekkori malaca :-) mert neki mindig malaca volt és van! hahaha:-))

jó éjt Mindenkinek!!

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeliving.blog.hu/api/trackback/id/tr862274267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása