Ma korán útra keltünk. Délelőtt már kint voltunk Sukorón. Elhatároztuk, hogy elmegyünk az Ingókövekhez, aztán végigmegyünk a nadapi úton, és elérünk Nadaphoz. Nagyon szép rész ez, nagy sziklákkal, réttel és erdővel. Kicsit döcögősen indult a 'kirándulásunk', mert Tamarával összevesztünk, mert mindenki (Edward) más irányba ment, mint kellett volna...olyan ordítással, hangzavarral mentünk végig a sukorói utcákon, hogy úgy éreztem, az egész falu hallja :-) na de ahogy az Tamaránál lenni szokott, amilyen gyorsan jött a 'vihar', olyan gyorsan el is szállt, és 5 perc után már a legnagyobb békében és szeretetben szedegettük egymásnak a virágokat :-)

Szóval az ingókövek a falu szélén állnak, kis paddal egy tisztáson, sok csipkebogyó, kökény és szeder között. Enni mindig van mit, csak meg kell találni :-)

Tamara imádott sziklát mászni, még aludt is rajta egy kicsit :-). Gyerekeknek kiváló kirándulóhely, kb 2 km Nadap, plusz vissza...nekünk nem sikerült elérnünk Nadapig, mert közben a gyerekek elálmosodtak, így csináltunk fűágyat, leterítettem Iván gézkendőjét és aludtunk egy órácskát :-) remek dolog a természetben aludni, igyekszem minden alkalommal kivitelezni a déli erdőben alvást :-)

bogarásztunk, szedret ettünk, lovakat és lócitromot néztünk, sétáltunk és nagyokat énekeltünk:-)

Aztán Tamara kitalálta, hogy összeszedi a szemetet, amit én is támogattam, úgyhogy majdnem egy óráig csak tisztogattuk az erdőt és az utat. Remek időtöltés volt, Tamara nagyon lelkes volt, mondtam is neki, hogy most nagyon örülnek az erdei állatok, hogy szép tiszta erdőben élhetnek. Na ezt is be fogom vezetni, hogy néha eljövünk kitisztogatni az erdőt az állatoknak :-)Mindeközben Iván csak aludt, hol a faasztalon, hol a köveken, hol a mezőn, erdőben, hol rajtam, hol pedig cicizés közben :-)

A hely autóval is jól megközelíthető, lehet piknikezni, sétálni, biciklizni, de kiváló kocogó-lovaglóhely is egyben!

Ha egyszer eljutunk Nadapra, akkor arról is beszámolok, mert nagyon kíváncsi vagyok!

Addig is a képek:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeliving.blog.hu/api/trackback/id/tr292236009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása