jszcst 2012.06.11. 06:24

Kölyökidő x+1

A június meghozta magával a nyár hangulatát is, kisebb-nagyobb betegséges időszak után és között készültek pillanatképek :-) Remélem örök élmény marad Nekik ez az időszak :-) játék, kert, állatok, felszabadult visongás sok gyümölcs, napbarnított bőr...

Íme a hangulatból:

a legütősebb kép egyike :-) Iván önálló ruhaválasztása, beleértve a cipőt is :-)) a tavaszi nagytakarítás nálam júniusra csúszott, és gondoltam a régi cipőket kiválogatom, ez Tamara bakancsa volt, kb 0,5szor vette fel, így el akartam tenni, de Iván meglátta. pazar hiszti után csak ebben hajlandó járni, a nadrágot is úgy kellett ráimádkozni, mert szent meggyőződése volt, h neki a kalózos kisgatyájában és a bakancsában kell járnia...íme egy fotó, épp piacra  indultunk :-)

arkid1.jpg

Van páros is róluk, csak hogy Tamara se maradjon ki: az elmúlt hetekben rengeteget nőtt :-) Ő most bizsus, kócos, kopogós cipő korszakát éli!

arkid2.jpg

Klasszikus bilizős, kihagyhatatlan :-) Ivánnál kimaradt a nagy bilitanulás, ő csak úgy magának jegyezte fel, hogy itt mindenki bilibe vagy wc-be teszi, nem a szőnyegre, ágyba, nem eszi meg, nem turkál benne, stb... azóta remekül utánoz mindenkit :-) le a kalappal előtte!

kid10.jpg

Gyönyörűséges Tamara, aki napról napra jobban felszabadultabb, habár eddig is az volt :-)))

kid01.jpg

Rózsaszedő Iván, a nők bálványa :-)

arkid12.jpg

Az Alvó Iván egyszerűbben lefotózható, mint mozgásban :-)kipurcant :-))))

kid02.jpg

Tamara esete a bébicéklával. Ültettem bébicéklát és gömböcske sárgarépát, külön gyerekmegkedvelésre. Gondoltam a tálalásban rejlik a lényeg, és igen! Mert ez nem hagyományos, holmi közönséges cékla, hanem BÉBIcékla! És innentől kezdve naponta húzzák ki a kertből, Tamara hámozza, szeleteli és eszik, rúzsozzák magukat. Csak ajánlani tudom őket!!

arkid13.jpg

Tamara gondosan ribizlit porcióz szeretteinek!

kid03.jpg

Családi séta Árkipuszta -Mór távon. Mióta elromlott az autónk naponta tettük meg a távot, meg is jegyeztük, mióta kint lakunk, alig sétálunk, pedig mindig ilyen helyekre mentünk kirándulni. Nos, most bepótoltuk, és remélem sok ilyenben lesz még részünk :-)

kid11.jpg

Tetyók :-)

kid12.jpg

Csináltak főzős műsort, amiben petrezselymes krémes zöldborsópürét készítettek, pitát sütöttek, bele salátát és sült padlizsánt. Naggggyon profik!!

kid13.jpg

kid14.jpg

Nagytakarítás közben megtalálták a gyöngysort, amit kantárszárnak használtak. A pucér szakács most átváltott pucér csikóssá. A stílus az stílus kéremszépppen :-)))

kid05.jpg

Végezetül Alvós Ivánból sosem elég: csak és kizárólag a kertben hajlandó délben aludni..

napiivan00.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeliving.blog.hu/api/trackback/id/tr664577919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

igor1974 2012.06.11. 12:25:25

Nagyon helyesek - de Edward is nagy kedvenc:-)
süti beállítások módosítása