Aki ismeri a Lovasklub mesét, az most láthatja élőben is :-)

Elkezdtünk újra lovazni, lovagolni. Sajnos egy rossz élmény-esés után hosszú kihagyás következett. Tavasz óta nem voltunk lovazni. Nem találtam megfelelő helyet, de most megtört a csend :-)

Az új helyszín: Csákvár, Galagonya Lovas Tanya. Hatalmas terület a Vértesben, hegyek, völgyek, erdő és rengeteg állat. Az első alkalommal sikerült majd egy napot töltöttünk ott, és azóta is kedvenc helyünk :-)

Tamarában felszabadult az élmény, erdőben lovagolt, rengeteg állattal találkozott, nyuszi, kecskék, birkák, csacsi, disznó, rengeteg ló, póni, kutyák, cica, teknősök, tyúkok, őzike, tengeri malac, halacskák és még sok más :-)

a képek magukért beszélnek, tényleg érdemes kilátogatni. A második alkalommal elmentünk hegyet mászni, bogarászni, találtunk (Tibi legnagyobb örömére) egy őzkoponyát, hazavittük, kifőztük, most szerves része a lakásnak :-) a kilátás pazar volt, Tamara meg is jegyezte, akkor most költözzünk ide...aztán persze eltévedtünk, de ez a kalandunk része :-)

íme:

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeliving.blog.hu/api/trackback/id/tr253256601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása