jszcst 2011.02.09. 04:47

Kupidó nyila...

 Kupidó sosem rest...Csak néha pontatlan..Edwardkomát eltalálta...szíven ütötte, nem menekült..

Tiszakécske végzetesnek bizonyult...Edward kutya találkozott a nagy Ő-vel. Csak hát lehet nem kellett volna azonnal (jó, nem azonnal, először körbepisilte a bejáratot, aztán..) a tárgyra térni...szegény Írisz, mert így hívják a -továbbra is-plátói szerelmét. Mert lekésptük az eksönt...sajna..2 nap..Edward koma, 2 nap...a francba...olyanok voltak egymás mellett, mint Süsü és a Süsü lány. Amennyire férfi volt Edward, annyira bájosan lányos Írisz. Ez szerelem első látásra :-)folyt köv ősszel...de kalandos volt, érdekes volt Írisz gazdája, életmódja, felfogása. Nem véletlen a találkozás, egy ember, aki saját 'kezűleg' építkezett, olyan 'modern' megoldásokkal, amelyeket majd ezután mutatnak majd be a 'hazai enteriőr diktátorok'. Példaértékű, hogy igen, így mi is...igen, lehetséges, igen, más is így gondolja, helytől, egzisztenciától, lehetőségektől függetlenül. Szívesen bemutatnám, majd egyszer. Volt fényképezőgép, de annyira lekötött a beszélgetés, hogy inkább benne voltam, mintsem kívülről fotózgassak. Megyünk még, és akkor bővebben, érdekesebben, képekkel...

Addig is keresünk még lány kutyát, mert a jóból sosem elég :-)

Kérünk Mindenkit, aki tud, illetve szeretne segíteni, az terjessze ezt a felhívást, hátha közösen hatékonyabban találunk Edward komának megfelelő írfarkas lányt :-)

Előre is kösz!!Akit több is érdekel, keressen rá 'Edward írfarkas'-ra! Mint médiaszemélyiség, könnyen megtalálható:-)

ui:ugye,milyen hatásos lett a 'magányos farkas' fotóm??:-)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeliving.blog.hu/api/trackback/id/tr282648290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása