Azaz a mai nap :-) Amolyan lusta nap volt, kezdődött egy kis filmnézéssel (Magnum forever, a kedvenc részem a Fekete Orchidea), meg csináltam szőlős kenyérlepényt reggelire rózsa-körömvirágteával, ebédre cukkinis-patisszon krémlevest, céklás-répás hagymás pirított krumplival és friss paradicsommal, rengeteg petrezselyemzölddel, aztán rebarbaralekvárt lenmagos kiflikkel, és most kakaós masszába forgatott puffasztott búzaszemeket eszegettünk, miközben Tamara és Apukája a kedvenc észt meséjüket nézik..

én meg, mindenfélét csinálgatok...

de a lényeg, Iván! Óriási bébi, nemsoká 3 hónapos, de a 3 hónapos ruhákat már rég kinőtte.. amolyan vállas, melles, fickós (tökös)srárc :-) csinált Tibi neki nézegetnivaló kis játékot, tettünk rá mindenféle kütyüt: karácsonyi csillagot, húsvéti hímes tojást, játék macit, Mamavarrta babát, és énkészítette pom-pomot. Imádta, teljesen lekötötte, figyelte, járt keze, lába :-)))

Tamarának pedig elkészült a kisháza, egy ikeás kiságyból, szintén Tibidizájn, eddig sem használtuk a kiságyat, így legalább megvan a bunkerfíling :-)


 

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeliving.blog.hu/api/trackback/id/tr962325093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása