Nahh, itt vagyok :-)

A tegnapi kiállításmegnyitó  tökéletes volt :-) leszámítva az esőt és ennek  következményét a kis létszámot :-) A képek bitang jól néztek ki a fehér falon, jók voltak a fények (Méhkas Dia Projekt biztosította) és igazi parti zene szólt (Dj Elf). A megnyitóról kicsit lemaradtam, mert hol Tamara, hol pedig Iván zendített rá, így ki-be járkáltam, de annyit felfogtam, a kritikák rendkívül jók :-). Igazán rendhagyó volt a megnyitó, mert a látogatók filctollakkal rajzolhattak bele egy 3 méteres graffiti technikával készült festménybe, mivel a művész szerint így lesz igazi falfirka a festményből. Azok, akik szeptember 30-ig ellátogatnak a Művészetek Házába (III. Béla király tér 1.) megtudhatják, hogy készül az Erotikus Szilvatorta, (ok, Ti, olvasók, lehet már tudjátok :-) ) valamint írhatnak vagy rajzolhatnak is az óriás festményre és így egyszerű szemlélődőből alkotóvá válhatnak. Csak egy feltételt szab a festő: minden alkotónak alá kell írnia művét, hogy a festmény készítőinek névsora fennmaradjon az utókor számára.

A kiállítás 2010. szeptember 30-ig, vasárnap kivételével minden nap 10-18 óráig látogatható.

Igazán a szervezése az izgalmas egy kiállításnak, maga az esemény már csak egy 'parti', ahol jól érezzük magunkat. A gyerekek rendkívül elegánsak voltak, Tibi laza és vidám volt, én meg mint a stresszes-fáradt-elégedett anyuka-múzsa :-)) 

A Hungária Extra Dry fogyott, a gyümölcstálkákkal együtt (sárgadinnye, őszibarack, szőlő) a töltött olívabogyók (citromos, lazacos, paprikás) jól passzoltak a szőlővel és a különleges sajtkockákkal, a Mama pogácsája verhetetlen volt, mint mindig :-) 

Az autósok-gyerekek gyömbért és tonicot, ásványvizet ihattak, de sokan még így is elcsábultak egy kis pezsgőre :-) 

Volt két segítségem (Noémi és Ádám), a 'felszolgáló személyzet', köszönet nekik, és köszönet Kövics Erikának és Juhász Zsófiának, akik lehetőséget és segítséget adtak a kiállítás létrejöttéhez. Köszönet a Családnak, hogy 'elnézik' hóbortos életünket, és persze mindenkinek, akinek 'köze' volt a kiállításhoz. Már a következőt szervezzük...de ezek még mélyen őrzött kulisszatitkok. De nagy durranás lesz, az már biztos :-))))

Tettem fel néhány képet, ezeket csak én készítettem, lesznek még profik is, addig is egy kis ízelítő a hangulatból :-)



  A kiállításról rövid videót a következő oldalon találtok:

Ja, és várunk mindenkit a 3 méteres kép firkálásához a Művészetek Házába (Szfvár. III. Béla király tér 1.). Nem érdemes kihagyni, egész jól alakul a kép :-) 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeliving.blog.hu/api/trackback/id/tr372289904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása