Régen sokkal több dzsúzt ittam. Mostanában kicsit pazarlásnak érzem a  zöldségek-gyümölcsök leveinek felhasználását, mert a nagy része megy ki a kukába. eddig. Mert rájöttem ám, a rostokat is bele lehet csempészni sok ételbe (erről majd később).

És valljuk be, egy jó turmixnak nemcsak egészségmegőrző hatása van, hanem mint rituálé,jó hangulatot is ad :-)

Ma estére készítek egy nyugtató turmixot. OK, elég pepecselős, de biztosíthatlak Benneteket, finom, egészséges és estére kiváló választás:-)

Álomhozó juice: 3 alma, 1 nagy fürt szőlő, 1cm -nyi lereszelt friss gyömbér, fahéj (ha nem használsz céklát), fél cékla (elhagyható, ha nem kedveled a céklát, de azért szerintem kóstold meg!).

Az almának és a céklának gyümölcscentrifugával préseld ki a levét. A szőlővel és a fűszerekkel turmixold össze és azonnal fogyaszthatod is! Arra még legyen időd, hogy este kimosd a gyümölcscentrifugát, mert reggelre csak beleszárad...

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeliving.blog.hu/api/trackback/id/tr852273814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása