jszcst 2010.08.28. 13:47

Szerelmem a Piac

 Mert a piac mindig vár engem, mert piacra menni nagyon izgalmas, a piac vicces, mozgalmas, sosem unalmas, változatos :-)

Minden városban, faluban keresem a helyi piacot. Itt Fehérváron is rendszeresen járok piacra. Imádom :-) a Tejes Nénit, akivel mindig jókat beszélgetünk, a pékségben a Lengyel Családot, a másik Tejes Csajokat, a Kofákat a soron, akik jó hangosan már messziről köszönnek Tamarának, a soron a kispékségben a Lányt, aki szintén imádja Tamarát, a Magosokat, a Henteseket a soron, akik egyszer adtak Tamarának egy nyers csirkelábat ajándékba, a számtalan Kistermelőket, akikkel jókat dumálunk, a szélén álló Virágos Néniket, a Mézes-Cukros Bácsikát, a Virágkötő Srácot, aki Devának és Tamarának kötött ajándékba egy-egy minicsokrot, a Székely Csajokat, a végén a Gombát Áruló Cigányokat, és a Hallgatag Halas Embert :-) és még rengeteg mindenkit, akit kihagytam :-)

néhány pillanatkép a mai piacról :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeliving.blog.hu/api/trackback/id/tr342254240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása