Mert egészen más egy kézzel készített cipőt hordani, bőr-varott talppal, mint egy műanyag, beizzadt érzésű kínai, de márkás cipőt felvenni. Megér minden plusz költséget. Főleg egy-egy szép darabért.

A modern suszterünk Hajdúböszörményben (hol máshol :-) ) lakik, de Kanadától Ausztráliáig vannak megrendelései, meg Náray és Fábry is meg-meg keresi egy-egy exkluzív darab elkészítésével. Igazi mesterember (fiatal!!) a megjelenésével, a stílusával :-)

Mi Tesómmal először egy tűsarkú aranyszandált vittünk neki, mert az anno az Anyáé volt, de annyira csúcsdarab volt, hogy nekünk is kellett egy ilyen (azóta sem látok nála szebb aranyszandált). Aztán jött egy Dolce & Gabbana papucs utánzata, aztán egy Vogue-ban látott western csizma, aztán piros magassarkú, meg naturbőr, meg a Lányoknak egy-egy kiscsizma (a legeslegcsúcsabb darab :-)) ). 
 

Mindent elkészít, még ha néha morog is egy kicsit :-) de szereti a kihívásokat és gyönyörűek a cipői. Az árak kicsit borsosak, ezért tényleg csak gy-két csúcsdarabot érdemes nála csináltatni..

Amúgy a honlapon csak férfi cipők vannak, hivatalosan nem is foglalkozik női cipőkkel, de mi mindig zavarjuk ilyen és hasonló felesleges munkákkal:-)

ortopédcipőket is készít, ha vkit érdekel..

Kozma Romulusz Tibor

www.kozmashoes.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeliving.blog.hu/api/trackback/id/tr962225436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása