A világ legjobb helye szerintem Kelet-Európa. Vagyis itt. Én ide szeretnék születni.

Hová nem? Hááát, Az északi-déli sarkkörre inkább nem. majd megnézem a lenyűgöző természeti szépségeket, aztán hazajövök :-)

Ázsiába inkább nem (lehet finnyás vagyok..)..

Afrika? Izgalmas, élnék is ott, de mégsem egy életet..

Amerika? mióta láttam a 'Super Size Me'-t , inkább nem kérek belőle...


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ausztrália? kecsegtető, talán, de azért ott is nagy a szórás...

Európa? Igen, jó európainak lenni. jó érzés. Mint kontinens, ez a legkulturáltabb, leglazább kontinens. 

Ok. Európa. Na és azon belül? Anglia? Na neeee, azzal a genetikai állománnyal? Meg azzal az éghajlattal? Az északi rész? Áá, ott nem süt eleget a nap, nincs annyi gyümölcs-zöldség...Közép-Nyugat-Európa? A jóléttől besüppedt népek? Talán a franciák, az ok. talán a spanyolok. A francba, hogy nincs tengerünk, akkor nem is lenne kérdés...

Azért jó a kelet-európaiság, mert még megvannak a gyökerek, jó genetikai, egészségi állapottal rendelkezünk, van még kapocs a természettel és a józan paraszti ésszel. Még hajtunk, hogy előre jussunk, még szívósak vagyunk, még akarunk, és még meghódíthatjuk az egész világot! Meg minden (majdnem) csak egy lépésre van tőlünk! Van még család, becsület, természet, egészség, főleg vidéken. Persze napról napra rosszabb lesz a helyzet, mert beszippant a 'nyugat' (itt csak a rossz oldalára gondoltam). Pedig tele vagyunk kuriózumokkal, érdekességekkel, amit alig értékelünk..

Te hová születnél újra?
 

*megjegyzés: persze ha bárhol máshol születtem volna, akkor annak a tájnak, kultúrának a szépségeit látom, így ez csak egy buta, hóbortos elgondolás :-)de érdekes...

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeliving.blog.hu/api/trackback/id/tr1002214837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása