jszcst 2010.06.25. 07:21

DIY: Gardrób

Utálok vasalni, hajtogatni, rendet rakni a ruhásszekrényben, így amikor lakásfelújításban voltunk, kitaláltuk, hogy a régi konyha (tudjátok az a csíkkonyha) legyen egy gardróbszoba, mosógéppel, ilyenekkel.

Nem akartam szekrényt, mert nálam hiába van összehajtogatva a ruha, amint kiveszek egyet, borul a rend, és aztán jön a káosz...mindent vállfán akartam, a táskáimat meg átláthatóan, rendszerezve szerettem volna látni. Így készültek a fémrudak, akasztósnak, így szerencsére csak minimális ruhát kell hajtogatnom, minden vállfán lóg. Olcsó és egyszerű...aztán jöttek a kis fogasok, azokat a falra rögzítve már volt hely a táskáimnak, kalapoknak (ok, egy van, egy panamai kalap, de azt imádom, ja meg a Tibié). Nagy szatyrokba tudom eltenni és csoportosítani a téli sálakat, sapkákat, Tamara idény cuccait. Nekem nagyon  bejött, és most még egy hasonló képet is találtam, tehát másnak a fejében is megfogalmazódott ez az igény :-) és még jól is néz ki,  kivéve az enyémet, mert azt a hirtelen felindulásból történő lefotózás előtt kissé szalonképessé kellett volna tennem. de sebaj, a lényeg átjön :-)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeliving.blog.hu/api/trackback/id/tr182108333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

muttertájgör 2010.06.25. 08:52:51

ha jól látom nálatok is működik ez a görgős ruha állvány -dolog.
ha esetleg kéne még egy,akkor tudok adni,mert sajna a mi házunkban csak akkor lesz lehetőség ruhás gardróbra, amikor az összes büdöskölök végre férjhez megy...bár mivel rajta vagyunk a gyerek projekten éppen mi is, lehet ez majd csak akkor következik be, ha már totál vénasszony leszek és megelégszem 2 nájlonotthonkával... :)
szóval ha kell, eljuttatom valahogy....

jszcst 2010.06.25. 10:04:37

kelleni kellene, csak nincs már szabad kapacitás...pedig a kisfiús állvány még pont hiányzik...na majd körbenézek, egy talpalatnyi föld csak akad :-) előre is kösz :-)
süti beállítások módosítása