Gondoltam megpróbálom. Meg jobban szeretném, ha nem én tukmálnám rátok a bejegyzéseket, kedves facebook-on fellelhető Barátaim, Ismerőseim, hanem ha Ti szeretnétek, és tetszik, akkor olvashatóvá válik.

Ezért készült a Whole Living facebook oldal, ezért, ha ezt a kis ikont látjátok:

akkor az én lennék... kicsit változott a facebookos alapfelállás, ezért ha továbbiakban is szeretnéd a bejegyzéseket és egyéb híreket, fotókat, akkor:

győződj meg arról, hogy a hírfolyamod alatt, a lap alján található 'Beállítások' menüben a 'Minden oldal és ismerős' pozíciót választottad (alapból ez nem így van!!). Ellenkező esetben csak akkor látod kedvenc oldalaidat a hírfolyamodban, ha rendszeresen 'like'-olsz vagy kommentelsz rajtuk. 

 

Nagyjából ennyi, kitettem egy facebook-os like-olós dobozt, ide oldalra, itt is tudtok nyomogatni :-)

Csak ajánlani tudom az oldalt, a 

Whole Living oldalt :-) 

jó szórakozást!

ui: mi épp pezsgőzünk (mert Tibi kidobálta az üres üvegeket, és talált vagy 6 üveg pezsgőt....naaaa, kijön át hozzánk pezsgőzni?? :-)) és frissen sült csokis zabpelyhes kekszet majszolunk(siessetek, mert nem sokáig lesz :-)). Tibi szerint nézni kellene egy jó filmet, de még előtte lefotózza a sütiket nekem, csak úgy hanyagul :-). köszi*

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeliving.blog.hu/api/trackback/id/tr42702494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása