Igen változatos volt/most is, az idei tél.  Persze mindig akkor merült le a fényképezőgépem, amikro képeket akartam csinálni, de így is sikerült összehoznom pár fotót :-)

Csak hangulatképek, egy kis bejelentkezés, hogyan telnek napjaink itt, Árkipusztán. 

Köszönjük jól vagyunk, Tamara oviba jár(ogat), meg úszni tanul, Ivánka nagy lórajongó, Edward és a Kutyák rendszeresn kapnak ajándékba nagy marhalábszárat, úgy patástól, amit roppantul élveznek :-)

Tibi festeget, én pedig elkezdtem a különleges, boltban alig megtalálható élelmiszerek, alapanyagok beszerzését, ha valakit érdekel, írjon, küldök árlistát! A halaktól, húsoktól a szarvasgombáig, mindent beszerzek, elviszek, csak szóljatok :-)

Íme néhány kép, a mindennapjainkról: (jelenlegi hóhelyzet: olyan 20cm körüli)

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeliving.blog.hu/api/trackback/id/tr554076225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

igor1974 2012.02.09. 09:46:29

:-) Jó ott Nektek, látom ám!

jszcst 2012.02.09. 13:30:15

i@igor1974: igen :-) lassan tavaszodik, még ha nem is látszik, úgyhogy mégtöbb kaland, móka vár :-) ja, és egy beígért találkozó Veletek!! ;-)
süti beállítások módosítása