Néhány emlékezetes pillanat a hétből :-) Iván rendszerint elbandukol(elmászik) az ágy végébe, és ott éri az  álom...ez nagyon rendszeres póz, kapaszkodik, szorítja a takarót, nehogy leessen de mélyen alszik :-)

Mi mind a 4-en egy nagy ágyban alszunk, de mostanában Tamara (mint egészséges kisgyerek) igényli a különköltözést :-) néha a sátrában alszik, néha a bungallóvá átalakított kiságyban, néha fejjel lefelé a mi ágyunkban, de a legújabb kuckója a konyhában egy kis 'zug'. Ki kellett pakolni a régi üvegeket, szereket, zacskókat,és Apukájával lakberendezték. A legfontosabb bútor a Zepter légtisztító volt, ami már nem tisztít, csak pörgeti a levegőt, ami ugye hideg, ezért párhuzamosan mellé kellett tenni egy meleget fújó mini fűtőtestet is :-) paplan, takaró,párna, baba, pohár víz. Kellett ajtó, ami a rajztáblára erősített vászon volt, amit épp fest...

A legjobb pedig az uszoda volt, mert elindultunk mi, csak a kádig jutottunk. De felszerelés az van :-) fel kellett venni mindent, és szólt,hogy fotózzam....az utolsó képen egész belejött a pózolásba :-)))))nagyon aranyos..mindeközben a nagy nevetgélésre begurult Iván is a kiskocsijával, megnézni,mi ez a hangzavar :-) 

voltam ma futni, a fülcsengésem gyakorlatilag megszűnt, nagyon érdekes....3 órát voltam, kocogtam, tornáztam, kint a semmiben...leírhatatlanul jól esett...túl vagyunk a levesen és a lángoson, most indulunk sétálni :-))folytköv..

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeliving.blog.hu/api/trackback/id/tr522738126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása