Nemsoká sikerül 'feldolgoznom' a karácsonyt, mint témát:-) 

addig is egy kis összesítő TaviMama karácsonyából :-) 

Borit nem találtam meg, Marciról viszont rengeteg kép készült, nagyon élvezte a fotózást :-)

A kis piros autó Tamarának volt ajándék. karácsony előtt hetekig csak kis piros autót kért a Jézuskától..volt neki egy kis kék autója, azt csinosítottuk ki Tibivel. Lefújtuk graffitis sprével, Natisszőrrel bevontuk, és Tibi kifestette..nagyon örült neki. talán kicsit elbizonytalanodott, mikor felfordult a kisautó, és hát alul kikandikált a kék-régi szín :-)

és még egy érdekes sztori: még otthon a lakásban kitaláltuk szenteste, hogy Tibi elviszi Tamarát sétálni, addig kiteszem a fa alá az ajándékokat, hogy itt járt Jézuska...gondoltam spékeljük meg azzal, hogy papírból vágok ki lábnyomokat és leragasztom a bejárathoz, hogy tényleg itt járt Jézus. Tibi szerint ez annyira bóvli, és ráfog jönni. Kitaláltuk, hogy borotvahabba mártott ún. 'havas' lábnyomokkal teszem tele az erkély bejáratát az ajándékoki, nyitva hagyom az ajtót, elhúzom a függönyt. Nem tudtam leállni,így az asztalra kitettem egy kistányért, morzsákkal, meg félig üres/tele poharat, hogy még evett is nálunk Jézus, és elbeszélgettünk vele Tamaráról. Szóval profinak éreztem magunkat. 

Megjöttek...HHűűűűűű, itt járt Jézuska!!! Hűhűűűű! Tami bejött, körbenézett és megszólalt: itt minden csupa krém!! és büdös!! ............na ennyi...innen csúfos visszavonulót fújtunk,mondván,biztos belelépett a Jézuska a krémbe..buta Jézuska....na, akkor nézzük az ajándékokat :-) 

ennyi volt a mi kalandunkkal Jézussal :-)))))

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeliving.blog.hu/api/trackback/id/tr622566862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása