jszcst 2010.09.30. 06:29

HALLOWEEN 2008

Emlékeztek még?? Hahaha, de rég volt. Most, hogy sült tököt kanalazok vacsorára (pontosabban minestrone levest vacsoráztam, majd hajdinás kenyérlángost mártogattam zöldfűszeres csípős kefírbe, és desszertként sült tököt ettem/eszek) eszembe jutott az a bizonyos fotózás Tesómmal-Devával, Darabos Gyurival és a legfontosabb: Tamarával, Tibivel, Borival, Balázzsal és Edwarddal. A képeken Bori és Balázs improvizál, kedélyjavítóként az akkori csípős hidegben :-)

a képekből néhány megjelent az Otthonban is, igyekeztem azokat kiválogatni, amelyek nem kerültek be, csak hangulatnak, meg talán ötletnek... de hogy nehogy lemaradjatok az idei halloween divatról, majd összeszedek valami aktuálisat is :-)

a képek egy elhagyatott kastélyban készültek, valahol, a világ sötét oldalán......... :-))

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeliving.blog.hu/api/trackback/id/tr202333795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása