jszcst 2010.08.04. 21:47

Kalapos őrjöngés

 Ez amúgy egy reklám. Indíthatnék egy manufaktúra hazánkban rovatot, mert célom, hogy felfedezzem és megosszam Veletek a kézműves kuriózumokat.

De mégis itt és most inkább a Lányokról szól, a felszabadult vadmacskákról. A hanghatást szerintem nem nehéz odaképzelni :-))))

Na de hogy a mesterséggel is foglalkozzunk, íme itt a Kalapkészítés.

Kezdjük a kézi kalapkészítő mesterséggel. Ha Balmazújvárosban jártok, keressétek fel, vagy foglaljatok nála szállást, mert a díj belefoglalja a kalapkészítés bemutatását is.

Igazi különlegesség,minden igényt kielégítő kalapkészítés. Először a Tibinek készült kalap, aztán idén a Lányoknak is. Amolyan hippi, vad, betörhetetlen szabadságélményt ad annak, aki eljutott arra a szintre, hogy megpróbálkozik a kalappal. Mert arra bizony meg kell érni :-)

 

 

 

Elérhetőség:

http://www.vkbalmaz.c3.hu/varos/kultura/mihalko/text.htm

Mihalkó Gyula
4060 Balmazújváros
Szegfű sor 1/a.
Tel: (06-52) 377-336
 

E-mail: mihalkgy@freemail.hu
 


 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeliving.blog.hu/api/trackback/id/tr992199461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása