Szeretem a befőttesüvegeket, nemcsak a spájzban lekvártárolónak, hanem mint multifunkcionális tároló is használom. Lisztnek (zéró molyveszély), szárazanyagnak, mert könnyen átlátható és jól mutatnak benne a tárgyak. Mivel elég trehány vagyok, ezért nekem tényleg fontos, hogy könnyen mindent megtaláljak, különben kaotikussá válik a konyhám. Így ez a veszély nem fenyeget :-) mindent átlátok, mindig tudom mi van itthon, és könnyen tisztítható. Néhány ötlet a felhasználásra:

a kupakok is fontosak, de ami benne van: gombok, cérnák, gyöngyök, az örök elkallódós dolgok...eddig..

fűszertartónak is kiváló, aromatartó, és könnyen ellenőrizheted a mennyiségeket:

a klasszikus spájzmegoldás, felcímkézve a lényeg:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

és itthon: a cseresznyepolchoz van alulról megcsavarozva az üvegek fedele, és csak rácsavarom az üveget. Helytakarékos, és mutatós:-) szerintem :-) imádom, hogy nincsenek liszteszsákok, nincs moly, mindig tudom mennyi liszt van itthon (ötlet: Martha Stewart oldaláról jött anno)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

klasszikus felhasználás szárazanyagnak: mivel napi használatban van a bab, amarant, köles, hajdina, lenmag és a többiek, ezért csak ez a megoldás jöhet számításba:

 

 

 

 

 

 

 

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeliving.blog.hu/api/trackback/id/tr722112073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása