Kedves Családom, Barátaim, Kedves Ismeretlen Olvasók!

Elérkezett a nagy nap, június 22. Nyugi, még semmi nem történt :-) Mára vagyok kiírva, amit tegnap eltoltak egy héttel, június 29-re.

Na de ezzel minden ok. De elakadtunk. A névválasztásban. Kicsit több neve van a Fiunknak, mint kellene :-)

Ezért a segítségeteket kérem, pontosabban rövid közvélemény kutatást tartanék, nektek melyik név tetszik. Szóval, a választék:

Juhász IVÁN

Juhász IVOR

Juhász JÁNOS

Juhász ENDRE

jelenleg itt tartunk, de nemhogy csökkennének a lehetőségek, inkább növekednek:-) Nem ígérem, hogy csak ez alapján fogunk dönteni, de kíváncsi vagyok a Ti/Te véleményedre is :-)

Szóval? Szerinted?

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeliving.blog.hu/api/trackback/id/tr592100013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

klara.wolf 2010.06.22. 18:42:21

Na, végre regisztráltam ide is! Teljes mellszélességgel az IVÁN-ra szavaz Farkas Klári és a Bálint család...

muttertájgör 2010.06.23. 14:18:50

szia!
megnéztem számmisztikailag is:

Az Ivort -szerintem lőjétek ki sürgősen :)

Endréből Művész lesz (életművész ;) vagy más)
Jánosból pedig olyas valaki, mint az udvari bolond: az egyetlen bölcs aki majd be mer szólni a Királynak is (kérdés meddig marad a feje a nyakán :))

Iván már más tészta: ő számszakilag a Tarot Mágus lapjának felel meg, az ősi bölcsesség tudója, a vezető, akire oda kell majd figyelnetek, hogy veleszületett tudása ne válljon hatalomvággyá :)

A magam részéről egy szabad lelkű udvari bolond és egy szellemi vezető között döntenék....

nem Iván volt ez első gondolat?
Minden jót!
Luca

muttertájgör 2010.06.23. 14:30:11

viszont összezvarás képpen megnéztem a magam kedvenceit, a szép régi magyar neveket és sem a Koppány, nem a Vajk nem tudná überelni Ivánt :) esetleg a Juhász Gara, mert az maga az Univerzum lenne :) dehát egy Mágus is jóban van az Univerzummal :):):)

jszcst 2010.06.23. 18:40:01

@muttertájgör: szia! kösz hogy megnézted! amit mi néztünk az ezoterikus.hu oldalon az elég zagyva volt...az Iván volt az első fiú név, még anno Tamara idején, de úgy voltunk vele, kezdjük tiszta lapról, és ha újra az Iván marad, akkor tuti az akar lenni :-) viszont hogy bonyolódjon a helyzet, ha megkérdezem Tamarát, hogy mi legyen a tesója neve, akkor ő kategorikusan az Ivort mondja. most már nem is kell felsorolni a neveket, ha csak rákérdezek, akkor is ezt a nevet mondja. az Ivor az nagyon rossz??

muttertájgör 2010.06.23. 19:22:51

szia!
hááát a gyerekek pedig szokták tudni a tutifrankót,ráérzésből nyomják túlfejlett intuícióval...kérdés, hogy valahol tudat alatt nem érzi -e Tamara fenyegtésnek a kistesót és nem akar-e valahol "rosszat" neki :))))))

nincs olyan,hogy rossz vagy jó végülis ki születik aranykanállal a szájában manapság? legalább lesz megoldandó feladata :)szóval azért ne csak abból induljatok ki,hogy mit jelent a neve, nálam a Juhász Ivor számszakilag az Akasztott ember, egyben az érzelmeivel igencsak hadilábon álló ember, másrészt mivel az akasztott ember két féle nézőpontot jelent, agyilag ott van, elfogadó és sokrétű. Mellesleg ha már mindenképpen Ivor és az érzelmesség nem lesz erős oldala, csak vegyük azt,hogy a rák jegyében fog megszületni. Annál meg úgysem kell érzelmesebb, a legnőiesebb jegy a szűz mellett :)
Amúgy ha megkapná a Te vezeték nevedet, ugyan úgy Művész lenne, mint az Endre... :) Juhász -Szabó Ivor...:)

muttertájgör 2010.06.23. 19:30:32

hehe mostmár nem tudok leállni
szóval azt tudtátok, hogy a juhász vezeték név számszakilag a Tarotban A Művész lapja? :))))

ööö na kezdem az elején. Szóval megnézem először a vezeték nevet, aztán a kerszt nevet ez két-két külön lap. és a kettő összege adja ki a komplett számot....
szóval a Juhász az Művész ...az Ivor pedig maga A Nap kártya...tündöklő, elegáns, gyermekszerető, gyermeki lélek. Külön külön tök jók szerintem :)

de ha már itt tartunk, a Juhász a Művész, a Tibor az Ördög a kísétés és a Juhász Tibor együtt A Vágy, az érzékiség megtestesülése....höhö mázlista Csilla :))))).

A Szabó A Mágus, a Csilla az Egyensúlyozás a kettő együtt A Halál, akire az a jellemző,hogy az életének nehéz helyzeteit hajlamos úgy megodlani,hogy egyszerűen elngedi azokat, ami sokszor jó, mert nem görcsölsz rá,így megoldani is könnyebb sokszor viszont,mivel a feladat nem oldja meg magát magától újra és újra azokba a bakikba botlasz...

Ha felvennéd mondjuk a Tibi vezeték nevét, Te lennél a A Csillag, a reménykedő, aki összeolvad a pillanattal és az univerzummal, reményeid a valóság talaján élnénke, olykor persze totál elrugaszkodva a valóságtól....

na leálltam :):):)

jszcst 2010.06.23. 20:23:33

@muttertájgör: huhh, ez komoly elemzés volt egy szuszra :-) de ami tény, az tény :-) . ja, csak hogy bonyolítsam a nevem, hivatalosan Juhász-Szabó Csilla Tünde vagyok :-)) a névválasztásban eddig az Iván vezet(ne), ha Tamara nem javítana ki, hogy Ivor! na, majd kiderül. lassan fájásaim vannak, úgyhogy ideje lesz eldöntenünk:-))
süti beállítások módosítása