Elhatároztam, pozitívan állok a  'fészekrakás' projekthez, és alkalmazom a

'KÉRD ÉS MEGADATIK' elvet. erről majd még írok...

Ez egy kedvenc anyagom volt már évek óta, egy régi Living magazinból szedtem ki, mert mindig ez jutott eszembe, ha életvitelre gondoltam. 

Tessék, csemegézzetek :-) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amúgy ami annyira felszínre hozta ezt a témát az egy amerikai film, a Away we go (Továbbállok), ajánlom mindenkinek :-)

és egy régi klasszikus, ami nem említhető a fent említett filmmel... ez a Martin Sulík "A kertben" c. filmje,amit anno még Tibi (ismerkedésünk hajnalán) mutatott nekem, és azóta is beleivódott kis agytekervényeimbe...

mindkét filmet ajánlom Nektek!!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeliving.blog.hu/api/trackback/id/tr942018265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fbb 2010.05.20. 16:29:24

A filmeket majd megpróbálom megszerezni és megnézem. A kertben című nagyon szimpatikusnak tűnik, ahogyan elolvastam az egyik ajánlót róla.
Szuper ez a blog! Olyan, mintha minden nap találkoznánk! :)

jszcst 2010.05.20. 17:59:58

@fbb: :-) örülök, hogy tetszik. szerinted min változtassak a blogban? ha nem találod a filmet, majd szólok Tibinek, neki megvan. Ja, és a képekkel is lógok még, megpróbálom feltenni vmi szerverre...tudod, a pocakos képek :-)a film amúgy nagyon fog tetszeni:-)))))sok puszi Nektek!!

fbb 2010.05.21. 08:45:28

Halihó! A kertben címűt nem találtam meg, de a másik már megvan. Szerintem semmin ne változtass, ez így jó ahogyan van...és egyébként is, ez így vagy TE!!! :) Jók a receptek és a takarítószeres praktikák is! Mi tegnap voltunk Robival védőoltáson és belázasodott éjjel. Szabi persze pont most nincs itthon. Esztergomban dolgozik, de holnap már jön...Sok puszi!

jszcst 2010.05.21. 08:55:31

elvileg a hétvégén felteszi Tibi egy szerverre a képeket, akkor (most kérdezem ) felteszi a filmet is :-) majd noszogtatom, hogy minél előbb, mert akkor még 7végén meg tudnátok nézni :-) a lázasodást ismerem, mi vizesruháztuk, meg didivel gyógyítottuk :-) egy nap és magától elmúlik!

fbb 2010.05.21. 11:49:30

@jszcst: akkor nem aggódok annyira...a képeket, meg a filmet köszönöm szépen előre is! Puszi

fbb 2010.05.21. 13:53:15

@fbb: húúú. Megnéztem a Továbbállók c. filmet...nagyon jó film. Az ígérgetések jelenetnél már muszáj voltam egy zsepit elővenni...előtört bennem a szentimentalista nőci.
Sok olyan gondolat van benne, ami bennem is nagyon sokszor megfogalmazódott...én sem találtam sokáig a helyem, amíg egy napon hazamentem apuhoz...nekem csak két utcát kellett mennem és milyen hosszú volt az út, tíz évbe tellett. És lám, magamra találtam. A gyökerekből ered a törzs és abból bontakozik ki a lombozat. Hiába, ha nem elég erős a gyökér, a törzset kitépi a szél és a lomb kiteljesedésének is annyi. Hát gyúrjunk gyökérre...

jszcst 2010.05.21. 14:01:53

na ugye! tényleg jó! igen, a gyökerek 'rendbetétele' tényleg fontos! na de a másik film!!! az is tetszeni fog, de az egész más!
süti beállítások módosítása