Bevallom őszintén, szeretek strandra járni. No nem a városi betonstrandra, hanem a Velencei-tó féle strandra. Ahol a szem ellát víz, csendes, kevesen vannak, azok közül is sok a külföldi és a helyi nyugdíjas..és mi :-)

Van egy kis fűzfánk, ahová letelepszünk, és innen hódítjuk meg a területet :-)

Tavaly fedeztük fel az északi strandot, mert gyerekeknek is ideális. Tamara és Iván imádnak pancsolni, most nem csak a vízben, hanem a tusoló alatt is. Olyan sikítozást vágtak le, a tó vize csak még jobban felerősítette :-) homokzás, ugrálás, vízben futás, pancsolás, sárdobálás, várépítés. Tökéletesen stresszmentes tevékenységek :-)))

Testüket természetesen bio, általam készített napolaj ápolta és védte. Színük csodálatos, leégésnek nyoma sincs :-)

És íme a milliónyi kép, mert mindet imádom :-)

ja, lenne videó is, csak idehaza vettem észre Tamara egész nap bugyi nélkül rohangált, és hát, nem tudom, fel merjem-e tenni...pedig áááááááá, annyira jók :-)) na majd meggondolom..

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeliving.blog.hu/api/trackback/id/tr253048927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása