jszcst 2010.06.24. 06:11

DIY: kulcstartó

Mára találtam egy nagyon egyszerű, ötletes kulcstartó megoldást Nektek: nem hiszem hogy lépésről lépésre le kell írjam, hogyan készül, a kép magáért beszél:

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeliving.blog.hu/api/trackback/id/tr312105567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fbb 2010.06.24. 14:14:16

Szia Csillu! Szerintem is Iván!!!!!!!!! És ma milyen névnap van? Iván!
Nem tudom miért...de a felsoroltak közül ez az , ami megfog.
Képzeld, nem is régen jutott az eszembe a dolog...amikor tavaly bementünk Szabival az anyakönyvvezetőhöz felvenni a jegyzőkönyvet a házasságkötéshez, előtte voltunk ultrahangon és akkor tudtuk meg, hogy fiúnk lesz. Szabi ahogy az anyakönyvvezető lapozgatta az óriási könyveket, ihletet kapott, ami a nevet illeti. RÓBERT.
Aztán tavaly június 7-én kellett volna megjönnie, akkor utaztunk el a Balcsira és persze nem jött meg. Hála az Égnek! Na és aznap milyen névnapot is ünneplünk? RÓBERT.
Lehet, hogy ma fogsz szülni?
A kissrác tudja, hogy mit akar! Ne izgulj! A nevét is kiválasztja és üzenni fog neked, csak figyelj rá!
Sok puszi és kitartás! NAGYON SOKAT GONDOLOK RÁTOK!
BB+R

fbb 2010.06.24. 14:16:00

Ja, ezt az előzőt nem ide kellett volna írnom,de mindegy! Lényeg, hogy megtaláld...:)

jszcst 2010.06.25. 05:33:52

@fbb: szia!!! még nem szültem...de az Iván vezet orrhosszal :-)az a sz@r, hogy egy hét túlhordást engednek, aztán műtét... de én akkor se fekszem be!! egy csomó embertől hallom, hogy 2-3 hét túlhordással indult be a szülése, miért nem hagyják nyugodtan a nőket? így is megyek mindennap a kórházba, ellenőrzés alatt vok, eddig minden rendben, akkor meg? na mindegy, most próbálom keresni az okát, de nem tudom, hogy a ráhangolódás a jó, vagy az elengedés. vagy azt se tudom, most mit csináljak...de a Róbert név nagyon találó, az tuti!!és kösz az smst, jól esett, 'csak' a válasz maradt el..de azt gondolom, nincsenek véletlenek ;-)

muttertájgör 2010.06.25. 09:46:32

", most próbálom keresni az okát, de nem tudom"

csak egy tipp, mert olvastam hogy jártál Tamarával: nem lehet,hogy valami belső bizonyítási kényszer alatt állsz? Nem sértő szeretnék lenni, találkoztam már ilyennel: a versenyszellem (abban a helyzetben testvérek között zajlott) oda vitte az egyik testvért, hogy tudat alatt arra állt rá,hogy ő majd mgmutatja, hogy a szülésben (is) képes egy komplikáltabbat végigcsinálni.Farfekvésűnek nézett ki a szülés..császár minden kutyafüle

Nekem ne is válaszolj, csak magadnak: miért érzitek szükségét a babával annak, hogy túlbonyolítsátok ezt :). Ha mellé lőttem,akkor bocs. Csak hirtelen ez jutott eszembe. Ott annál a lánynál, miután rájött,hogy miféle bizonyítási kényszer hajtja, aztán elengedte az egészet,másnapra megfordult a baba és természetes úton megszülte.. :)

mindenestre akármi az oka én az elengedésre szavaznék...bízd a kisfiadra ő tudja mit akar :):):):)

jszcst 2010.06.25. 16:04:21

@muttertájgör: ízlelgettem amit írtál. bizonyítási kényszert nem érzek, ami viszont mindkét alkalomnál jellemző, az a dekoncentráltság. a magamra és az állapotomra nem figyelés.mert az elengedés is figyelés. de én nem 'figyeltem'. most hosszú lenne kifejteni, de eddig jutottam. hgy aztán tényleg ez okozza-e ezeket az eseményeket, abban nem vagyok biztos, de fürkészem magam, hátha rájövök. jók a kérdések, mert a megválaszolásával sok minden megmozdul, ami segít(het) előrébb jutni. a túlbonyolítás most akár igaz is lehetne, aarra amit írtam, pedig pont nem, mert ha magamra figyelek, akkor pont leegyszerűsítem a dolgokat. de ha sok a rezgés, sok a 'más', akkor vagyok hajlamos rosszul 'látni' és bonyolítani. vagy nem?? :-) na majd filózok tovább :-)

fbb 2010.06.25. 20:20:58

Szia Csillu!
Nem hiszem, hogy bizonyítási kényszer...én azt gondolom, hogy mivel Tamival is annyira szerettél volna spontán szülni és nem jött össze...most tudat alatt is félsz attól, hogy most vajon sikerül-e? Na ez az, ami igazi nyomás alatt tart és szinte már görcsössé tesz...tehát, én is az elengedésre szavazok...aztán lehet, hogy nem ez az oka...Kitartás! Nagyon sokat gondolunk ám rátok!

jszcst 2010.06.25. 21:34:41

ááá, nemtom. de már kezdem unni. Tamarával fel sem merült a gondolat, h nem szülöm meg, nem is foglalkoztatott a dolog. azt gondoltam, a természet megoldja. ehelyett a doki oldotta meg. mostanában tényleg igyekeztem figyelni, h minden rendben legyen. de már unom ezt a témát, csak mindenki kérdezgeti, mikor lesz már, hogy lesz már..de ok, elengedem a témát, mert már kezd sok lenni belőle...eddig is azt gondoltam, h majd ha jönni akar jönni fog, míg valaki ki nem ejtette a száján, hogy az anyán múlik minden. na ekkor jött a 'pánik'. vajon mit rontottam el? ördögi kör, mert a lazulás és az elemzés együtt nekem nehezen megy. nem tudom a nyitját, vannak gondolataim, csak azokat tudom rendbeszedni. nem akarom túlspirázni, mert az is zavar. lesz ahogy lesz :-) ezzel zárom a napot :-)

muttertájgör 2010.06.28. 12:21:38

csak egy gondolat,aztán megígérem,hogy befejeztem: hitem szerint a gyermek választása, pontosabban a leszülető lélek választása az anya is, és a mód is,ahogy megszületik
hitem szerint a lelkek tanulni jönnek a Földre és pont azokhoz a szülőkhoz, akik alkalmasak arra,hogy ő megtanulhassa azt amiért jött
függetlenül a szülő minőségétől
szóval bízz a fiatok józan ítélőképességében
neki Te vagy a legjobb anya és úgy és akkor fog jönni,amikor az NEKI megfelel
a többi meg le van sz....-va :)
bent úgysem marad az tuti
süti beállítások módosítása