A vásárt befejezve nem sok időm maradt a karácsonyra, így annál sűrűbb volt :-) 

a szokásos mézeskalács, vaníliás kifli és marcipános szaloncukor kipipálva, az évek óta rendszeresen beígért zselés időhiány miatt elnapolva (azért estére Tibi maximálisan szerényen megkérdezte, hogy esetleg zselés, nincs?:-)))...idén mandulás pisztráng volt málnahabos tortával és a tescoban tökvéletlen volt egy üveg Pannonhalmi Tricollis, isteni fehérbor!!ja, brokkolikrémleves volt, majdnem kéksajttal, mert azt napközben elmajszoltuk :-)

óó, és Edward? Akkora marhabordát kapott, hogy a táljába nem fért el az oldalas,nagyobb volt, mint Iván egészben :-) jól befűszereztem, és alaposan átsütöttem. desszertnek sütemények voltak tejszínhabbal...imádta :-))

nálatok is úgy van, hogy napközben alig eszünk, csak édességet, és késő délután-estefelé van a karácsonyi vacsora? így napközben mindenki farkaséhesen, de édességtől telítve kóborol a lakásban...vagy csak nálunk??

nos ennyit a menüről, kajákról,a fánk gyönyörű volt, tele színes pom-pomokkal, csillogó pillangókkal-madarakkal, gömbökkel, gyöngyökkel, mézeskalácsokkal, kézzel készült díszekkel, mert rengeteget a vásárosoktól kaptunk (ezer köszönet érte) , sőt, Tesóm és MicuMama csináltak rojtokat, azokat is feltettük az új évben a fára..

nagyon érdekes, milyen sok mindent kaptunk az elmúlt időszakban. És nem csak a karácsonyra értem, de talán ott csúcsosodott ki...köszönet ezúton is Mindazoknak,akik segítenek az apró-néha nem is olyan apró ajándékokkal. Remélem,sőt tudom, hogy lesz olyan időszak, amikor viszonozni tudjuk. sőt szerintem folyamatosan :-)

szóval tökéletes karácsonyunk volt kisotthonunkban :-) találtunk egy remek rádióadót, és igazán remek zenei aláfestést adott a készülődéshez (www.millioradio.hu)

folyt. köv. TaviMama és MicuMama kalandjaival :-)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeliving.blog.hu/api/trackback/id/tr272563732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása