Mert nincs is jobb a frissen készített valódi gyümölcsből készült joghurtnál. Soha nem veszünk Danone terméket, mert annyira felbosszant az egész átvágás.. de így vagyok más joghurtokkal is. Mibe telik csinálni frissen?

Egy halom gyümölcs van a piacon és már egész jó áron, de lehet mirelitből is.

2 verziót írok, ráfordított időtől függően. Mindkettő nagyon finom!!

 2 perces gyümölcsjoghurt: friss gyümölcsöt darabolj fel, vagy passzírozz össze, keverj bele mézet (ha a gyümölcsöt daraboltad, akkor a joghurtba keverd a mézet). Tedd kis edények aljába,  önts rá friss joghurtot, ha lehetőséged van házit, ha szerencsés vagy kecskejoghurtot. Mehet rá a sült müzli, vagy ha nincs, akkor serpenyőben, egy kis vajon, mézzel leöntött natúr müzlit piríts 5 percig, míg ropogósnem lesz. A tetejére mehet még egy adag joghurt, és rá friss gyümölcs.

30 perces gyümölcsjoghurt: a friss gyümölcsöt mézzel tedd fel főni, 15-20 perc elég, hogy szottyos, friss gyümölcslekvárt kapj. Hűtsd le, és tedd tálkák aljába, önts rá joghurtot a fentiek szerint.

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeliving.blog.hu/api/trackback/id/tr422220764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása