Köztudottan mi egy nagy ágyban alszunk mindannyian: gyerekek, felnőttek, nem részletezem. Szeretek együtt aludni midnenkivel, még ha az néha helyhiánnyal, vagy orrbarugással jár is. Gondoltam úgyse sokáig fogják igényelni aput és anyut. Nos, eljött az ideje. Tamara már jó ideje álmodozik saját átgyról, szobáról. Márciusban lesz 5 éves, rendben is van ez így. Szóval ha nem is pont akkorra, de igyekszünk együtt kitalálni valamit. Nos, ezek jöttek be neki...Igyekeztem az ágyra koncentrálni, de van itt minden :-) a facebook oldalon sokkal bőségesebb a választék, kukkantsatok be, lájk, megosztás, vélemény! Köszi :-)

1. Elrendezése tökéletes, csak több pinkeset szeretne bele..

tamagy00.jpg

2. Ez a fent alszik minden gyerek, lent meg megy a 'tanulás' tévhit...azaz fent palinc, lent kaja..

tamagy02.jpg3. Ez mert olyan praktikus lenne anyunak :-)))

tamagy03.jpg4. Nos, ez mindenkinek praktikus lenne, mert ami nincs vállfán az nem is létezik nálunk. És mert a táska szetteknek is lassan kell egy fal..

tamagy04.jpg5. Ez sikoltozva keeeeeelll, mert olyan jó a hinta, meg a nagy körágy...mondjuk amennyit forgolódnak, nem is ártana...na de akkor mi van,  ha majd mind a hárman ilyet akarnak??hely az kell na.

tamagy05.jpg6. Ez azért mert anyu kis-kamaszkori ágya pont ilyen elrendezésű, és az nagyon bejött neki...természetesen csúzdával..a szín pink.

tamagy06.jpg7. Ez kötelező, bólintott mindenki, majd közösen odafordultunk Tibihez: segítünk ám!!! :-))

tamagy07.jpg8. Tama mindig egy kis marketről álmodozott...kell, nem kérdés..

tamagy08.jpg9. Szín, forma, elrendezés stimmm...Taminak bejön..de hol alszik Iván?? :-)

tamagy09.jpgNos ez tényleg csak egy kis ízelítő, variációkért ugorj a facebookra :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeliving.blog.hu/api/trackback/id/tr845027360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása