jszcst 2011.09.11. 08:24

Fashion itt-ott

A 'divat' egy érdekes téma, ebben is, mint sok minden másban evolúciós fejlődés van. Valahol kezdjük a fán, és végezzük New York utcáin. És hogy/hol állunk itthon? A nagyobb 'huzat' elviszi az embereket 'márkaboltokba, szalonokba', a kisebb a mondvacsinált 'divathullámba', így marad egy-két értelmezhető 'irányvonal', ami használható..Én személy szerint a 'mindent össze', a 'légy egyedi és személyre szabott', és a 'túl sokkk' irányokat szeretem. 

Tesóm mutatta, és végre megtaláltam! Régóta keresek divatblogokat, de nekem mind egyforma: megmutatják mi a 'trendi'. De neeem, nem ez a lényeg. Magyar blogokat már nem is nézek, de ezt ajánlom Nektek is: 

de nem. először bevezetésképp egy kis ízelítő, hogyan csinálják mások :-) Bemelegítésképp :-)

Csak hogy érezd, mi nem itt járunk...

Street Style NYC #2 for SPORTSGIRL from TrendLand on Vimeo.

Street Style in New York City from TrendLand on Vimeo.

És ha tovább akarjátok fokozni, akkor ajánlott oldal:

sportsgirl.com.au/sgtv

Nos, visszatérve az ajánlott bloghoz..

Egy csaj, aki csak secondhand-ből öltözködik: karlascloset

és egy kis hazai 'ajándék', ami ezek után igazán sokkoló. de nem bántani akarom, ilyet és hasonlót millió egyet lehet találni itthon...sajnos...

interju miss kk-val

nem a blog, hanem az interjúalany..nos, nem egyezik az ízlésünk :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeliving.blog.hu/api/trackback/id/tr333217293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása