Emlékeztek még? Jó volt az a kis tv torna! Gondoltam elkezdem a tornázást, és rákeresve a tornagyakorlatokra, rátaláltam a Fejes ikrekre:-) Itt stop, ennél többet nem is akarok :-)

És valahogy eszembe jutott a Méta, meg a Senior márka…pontosabban olvastam vhol,  hogy újraéledtek, és rákerestem.    is volt az :-) Ma már kicsit retro, kicsit underground, kicsit street, de a miénk…sőt, kiderült, akik kiötölték a márka újraélesztését, még hazai földről (hb) is származnak

Mostanában szinte minden iparágról csak azt olvasom, eltűnt, nincs, nincs magyar cukorgyártás, nincs textilipar, a tescoban a Kovács József őstermelő táblája alatt francia burgonya található, piros-fehér-zöld zászlós fokhagyma származási helye Kína…

na de ez magyar, olyannyira, hogy még a cipzárakat is magyar cipzárkészítő gyártja. …de nem minden magyar jó…nem is akarom ezt így írni…sőt, az a szomorú, hogy a magyar szó leírása lassan politikai hovatartozást is takar…de nem, itt pusztán a származási hely megjelölését jelenti, ami  dicséretes részükről..

És örülök, hogy nem dobunk ki mindent, ami régi. Azt hiszem a Méta és a Senior, a maga vonatkozásában inkább életérzés, mint márka.

Kellenek az őrült dolgok..szeretem a stíluskeveredést, és a közelgő revolution (lásd:később :-)) meg is követeli :-) szabadítsd fel magadban személyiséged rejtett vadságait!!

Szóval old school,new school, hozzá Tisza cipő, az összhatás kedvéért. Kell egy kis őrültség, lazulás, főleg ha kényelmes napokat szeretnénk tölteni.

Lehet elkezdek tornázni…egy Senior kollekcióval, magam varrta szakadt atlétával :-) és Bob Marley-t fogok hallgatni, mert ugye a zene és a street fashion összeforr :-) vagy inkább Run-DMC zenére nyomjam? :-))

addig is nézzétek meg a honlapjukat, mert neten is lehet rendelni…

seme.hu

ja, és egy ksi torna a Fejes ikrekkel! Erőteljesen oldalra kell nyújtózni!!Bátran!!tüm...tüm...:-)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeliving.blog.hu/api/trackback/id/tr802717478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása