Van aki nem szereti a februárt? Jelentkezzen. Nincs?Nincs?Ugye!! 

A február az egyik kedvenc hónapom. Érzed már a föld illatát? A föld alatt komoly munkálatok folynak! Érzed? Ha esetleg, netalántán nem, akkor nyugodtan hajolj le, érintsd meg a földet, hallgasd meg a természetet! Még tél van, de már hosszabbak a nappalok, és egész szép napokat ki lehet fogni. A hó alatt már kihajtottak a csalánlevélkék (már szedtem, ettünk is, mennyei érzés volt friss!!!!! zöldet enni. Semmi műtrágya, semmi kemikália, semmi primőr), és természetesen virágba borultak a hóvirágok. Csak Te vagy borús hangulatban??Le vagy maradva!! Azt hiszed hosszú még a tél? Hogy tavaszi fáradtság,meg minden? Egy hetes csalán-pitypang (ok, a pitypangra még várni kell 2 hetet, de addig mehet a dupla csalán) kúra, és magadra sem ismersz!!!!Ne hagyd ki! Már csak 2 hét, és itt a tavasz! Használd ki ezt a két hetet, mert aztán nincs kifogás, hogy jajjj,de sz@rul nézek ki, irány a szoli..

szóval, én szeretem a februárt. Mert rájöttem, ahogyan a természet készülődik a kibontakozásra, úgy nekem is, vele kell készülődnöm a tavaszra, a nőiességem kibontakozására, mert a február erre is jó!!

Szép és energiával teli februárt Mindenkinek!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeliving.blog.hu/api/trackback/id/tr592648255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása