jszcst 2010.10.28. 02:10

Izgalmas lovaglás

 Most tényleg izgalmasra sikeredett a lovaglás :-) Tamara nagyon szeret lovagolni. Nem fél a lovaktól sem, sem a lovaglástól. Rendkívül bátor és szófogadó. Az eheti lovaglás mégis emlékezetes marad. Rozmaring, az a ló, akinek a hátára ültetjük Tamarát (pontosabban Juci, a Lovas Lány :-) ), megbízható, türelmes, meg miegymás. De aznap történt valami...

 

A 'szokásos' tornagyakorlatok után rövid ügetés következett, ami úgy néz ki, hogy Tamara, mint pehelysúlyú 'versenyző' pattog a lovon, kapaszkodik, de a feje a kobakkal nehéz ám, így tartani is :-) De aztán valamiért Rozmaringnak vágtázni támadt kedve...csak egy körre, gondolta :-) Tamara úgy kapaszkodott, kiabált, sikítozott, szegény megijedt, hogy ennyire is bír menni ez a ló. Pedig a Lovas Klub című mesét már kívülről fújja, amikor leesik az Alma Rodrigez (óóó, sosem gondoltam volna, hogy ezt ennyire fogom ismerni...)  a lóról, még ő biztatja, ne félj, ülj fel a lóra!! Mondjuk Tamara le sem szállt a lóról, de azért egy pillanatra (igen hosszú pillanat volt) megijedt, nem kevésbé, mint mi...aztán kacagással zárult a lovas nap, de emlékeinkben örökké él...sőt, enm csak az emlékeinkben, mert Tibi fel akarta venni, ahogy Tamara szépppppen, ügyesen üget a lovon, de a közbejött malőr is meg lett örökítve :-) ha egyszer úgy adódik, majd felteszem...-csak erős idegzetűeknek ajánlott!!!!-csak hát az idő....az kevés. de szép :-) az égbolt is felejthetetlen volt aznap, íme egy kis összefoglaló :-)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeliving.blog.hu/api/trackback/id/tr112404272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lovaslány5 2010.10.28. 15:53:04

Iiiigen az valóban egy "kalandos" lovaglás volt! ;) Sajnos én tegnap nem voltam olyan ügyes, mint Tamara kedden... egyszer csak az akadály egyik felén találtam Magam, míg Bargi a másikon állt és nézett le rám édesen, hogy "mit csinálsz Te ott a földön fekve?!" :-D dehát a lovaglás már csak ilyen sport, aki egyszer felül a lóra az le is száll róla... valahogy... ;-)
süti beállítások módosítása