Úgy látszik, most ilyen filmes-mozis napot tartok :-) nem tudom abbahagyni.- pontosabban Tibi jelezte, nem is most voltunk először moziban ( ha megkérdeznéd, mikor van a szülinapom, azt nem tudná, de sok más dolgot, pl ezt, azt pontosan fel tudja idézni :-))))))

és tényleg! emlékszem már! Valahogy szóba jött egyszer a HAZASZERETET. A beszélgetésben jött fel ez a film. 'Ha tudni akarod, mit is jelent a hazaszeretet, akkor gyere Baby, moziba, mutatok neked egy filmet'. Jó, ok, ez volt a legenda :-) de tényleg, ezt néztük először együtt moziban, még kapcsolatunk bimbózó korszakában (nem mintha még nem abban lennénk a röpke 3 évünkkel). És igen, amikor ezt megnéztük, valami megváltozott Bennem. Valamit megértettem, amit az akkor még hobbitokhoz kalibrált agyam nem látott. Vannak jó Filmek. Létezik Hazaszeret. Létezik Barátság. És létezik Szerelem. És a zenéje? A népdal? amit addig meg sem hallottam, most hátborzongatóan gyönyörű volt...

érdemes megnézni. ritka kincs...

 

és kicsit bővebben...ez nekem jobban tetszett..

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeliving.blog.hu/api/trackback/id/tr522384877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása