jszcst 2010.09.29. 00:52

Éjszakai sütöde

Nem sütök többet este. Pontosabban éjszaka...Kakaós csigát csináltam, gondoltam milyen jó lesz reggelire tejjel. Aha...Ehelyett már egy tepsivel megettünk, majd kidurranok...durván kakaós lett, közepén krémes 'masszával'. Ahelyett hogy aludnánk,mindenki, főleg Edward a konyhában sürgött, pontosabban a sütő mellett...amint szedtem ki a forró illatos csigákat máris fogytak el...

Edward koma rágás nélkül nyelte le a kakaós csiga darabokat, ezzel jelezvén, jól sikerült a sütés :-)) a konyha életveszély, mert óóóriási nyáltócsák vannak mindenfelé..meg amúgy is...de majd reggel takarítok. tele gyomorral nem lehet háborúzni :-)

Inkább befeküdtem az ágyba, ide a gyerekek mellé:-) itt szuszognak:-)))Iván álmában röhög. jó, szebb ha azt írom,hangosan kacag :-) Tamara egy pillanatra felébredt, felállt, neem felugrott, mintha a falat akarná megmászni, aztán visszazuhant a dunnára, Iván mellé. természetesen mindketten kitakaróztak...

kezd szívdobogásom lenni a sok cukortól..ááá...sose csináljatok mennyei finom és egész lakást kakaó illattal elöntő kakaóscsigát éjszaka...csak ha szájzárat kaptok :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeliving.blog.hu/api/trackback/id/tr982331105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása