jszcst 2010.09.04. 12:08

3, 2, 1, Start!

Indul! őrültségekről beszéltem, hááát, nem tudom tartani a szám :-) egy kis előzetes kell, hogy rá lehessen készülni :-)

Új rovatot indítok, sport címmel. Mivel már lassan 3 éve szoptatok, és még kb ennyi vár rám, és már több mint 3 éve nem sportoltam, nagyon hiányzik a mozgás. De igen speciális a helyzetem, mert elmenni nagyon nem tudok, de kedvem sincs...

szóval torna. gyerekkel-gyerekekkel, gyerekek nélkül, gyerekek mellett :-) 

DE! most van szeptember. ha velem tartotok, akkor én a tavaszt tűztem ki célul, hogy helyrehozzam magam. Nem kilóra, állagra. mert nem a kiló számít, hanem az állag. szerintem. feszes bőr, és rugalmas izomzat. 

akkor hajrá, egyelőre csak ennyi, de biztosíthatlak benneteket, izgalmas lesz! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeliving.blog.hu/api/trackback/id/tr552270684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fbb 2010.09.04. 16:52:50

Nagyon kíváncsi vagyok!!! Huuuuúúúúúuuuu!!! Mi is kipróbáljuk Robertóval! :)Puszi!

fbb 2010.09.04. 16:55:38

Ja...és szerintem ez sokkal nehezebb...mármint feszes bőrt és rugalmas izomzatot varázsolni, mint a kilóktól megszabadulni...bár az se semmi...már akinek...Hát én azok közzé tartozom, akiknek egyik sem megy könnyen, de aprólékos kitartó" jól érzem magam, amikor mozgok" magatartással lehetséges, mert ugye mozgás az kell...
süti beállítások módosítása