Nem tudtam eldönteni, hogy ez ajánló vagy csupán élmény. De mivel olyan jól éreztük magunkat, idén már többször is, ezért ezt a helyet ajánlom Nektek is.

Velence északi strand. Van mélyvizes rész és gyerek homokos-sziklás rész. Ennyi pont elég is a jó hangulathoz. Nekünk megvolt :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeliving.blog.hu/api/trackback/id/tr812218290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fbb 2010.08.13. 12:36:23

Nagyon jók a képek! Iván kis csokifiú! :)
Most nem régen lett kész a cukkini krémleves. Várom Szabit haza...kíváncsi leszek, mit szól hozzá! Szerintem nagyon finom lett! :)
A lakókocsis dolog meg nekem is tetszik, akkor legalább mindig máshol élhetnénk, de mindig olyan helyen, ahol nekünk jó. Egyébként beszéltük Szabival, hogy venni fogunk majd egy lepukkantat és majd felújítjuk, mert ez lehet a kirándulások egyik legjobb módja. Igazi élmény lehet! Na hátha sikerül majd kipróbálni, megélni! Sok puszi!
süti beállítások módosítása