jszcst 2010.06.02. 00:28

Kerti világítás

Mivel kertekkel foglalkozom, ezért fél szemem mindig a kerti, kültéri kialakításokon van. Kiegészítők, ötleteket, növények, tárgyak, mindegy. Közben rájöttem, hogy valójában minden kerttervezésnél a saját kertemet tervezem, csak különböző stílusban, különböző házakhoz. Lehet, ha végre lesz kertem, alábbhagy a kedvem a tervezésben?? Nem hiszem, mert ez egy örök hobbi marad...

A kerti világítás érzékeny pontja a kertnek. Nagyon el kell találni a fényeket, acélt, hogy hangulat legyen, hogy illeszkedjen, és ne egy kiállítótermi-parki fényt kapjon a kert. Jobban szeretem az egyszerű ötleteket, mint a neves dizájnerek 2010-es kollekcióinak darabjait. Néha az is kell, de a természet, a kert igényel törődést, kreativitást is, ettől lesz saját kert, ettől lesz élő, dinamikus és 'livinges'.

Csak néhány, tényleg nem pénzcentrikus ötlet a kert megvilágítására, inkább kedves-kreatív, mint trendi-kőkemény.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeliving.blog.hu/api/trackback/id/tr992049616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása