mi a jó párkapcsolat titka? alig van körülöttem olyan pár, akik tényleg rendben vannak. nincs az a duma, h 'hát, igen, minden párkapcsolatban vannak problémák'...mert hát elvileg ez lenne a lényeg, nem? hogy legalább egymással ne legyen problémánk. mert még így is adódhat/adódik egy csomó megoldandó probléma. 

én 'szerencsésnek' éreztem, érzem magam, mert megtaláltam a nagy O-t, ahogy a könyvben írta Shel Silverstein. Talán soha nem akadt volna a kezembe ez a könyv, ha Edina (Sütő) (akinek köszönhetem, h megismerkedtem a nagy O-val, és most pedig ezzel a könyvvel) nem mutatja meg nekem.

nagyon egyszerűen, és velősen megfogalmazta számomra az 'igaz szerelmet', vagy párkapcsolatot..

nem akarok hozzáfűzni, olvassátok el... én magamra ismertem, hosszú, küzdelmes próbálkozásaimat, nyitottságomat, hibáimat nevetve olvastam egy menő-manó rajzú könyvecskében :-)

jó szórakozást :-)

http://osorhan.com/bigo/index.php

a linkért köszönet Tibinek, aki megtalálta nekem ezt az elektronikus változatot :-))

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wholeliving.blog.hu/api/trackback/id/tr451929481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

arturio 2011.03.15. 17:11:44

Ez a könyv és a folytatása kapható az Animula kiadónál magyar nyelven, bár nem sokan ismerik, de több mint jópofa.

interscaki 2011.07.09. 19:58:04

És ez gyerekeknek szól!? Ez felnőtteknek is legalább annyira tanulságos, sőt! Nagyon tetszik, lementettem.:))

jszcst 2011.07.11. 13:12:33

főleg felnőtteknek, de szerintem tényleg oviban már lehetne beszélgetni a 'barátságról', kapcsolatokról...mini biblia minden korosztály számára...

Gabee80 2011.08.29. 14:10:35

Nem működik már a link! Tud valaki valami más linket, ahol elérhető?

Köszönöm
süti beállítások módosítása